Banatona.com
مرحبا بكِ بمنتديات بناتنا

يسعدنا انضمامكِ الينا و مشاركتنا

بمواضيعكِ القيمة


مـنـتـدى بناتنا النـسـائـــي
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
لمن ترغب بالترشح للإشراف في المنتدى... الرجاء دخول قسم اعلانات الادارة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» الستيك المكسيكي
الأحد فبراير 02, 2014 6:03 am من طرف صحافة

» الشمس تقينا من الأنفلونزا
الأحد فبراير 02, 2014 5:48 am من طرف صحافة

» شروط مهمة لاقتناء الجهاز الرياضي المناسب
الأحد فبراير 02, 2014 5:45 am من طرف صحافة

» استرالي يتغذى على الفراشات والمحار لمدة شهر
الأحد فبراير 02, 2014 5:29 am من طرف صحافة

» شاب بطلب يد حبيبته مستعينا بالشرطة
الأحد فبراير 02, 2014 5:26 am من طرف صحافة

» كيف تستقبلين الزيارات المفاجئة
السبت فبراير 01, 2014 10:44 am من طرف صحافة

» اصول ارتياد صالون التجميل
السبت فبراير 01, 2014 10:41 am من طرف صحافة

» اصول المزاح مع الاخرين
السبت فبراير 01, 2014 10:36 am من طرف صحافة

» اصول التصرف في الرحلات الجماعية
السبت فبراير 01, 2014 10:34 am من طرف صحافة

Like/Tweet/+1
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
صحافة
 
Admin
 
سحر الشرق
 

شاطر | 
 

 بيكا الدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سحر الشرق
عضوة جديدة
عضوة جديدة


عدد المساهمات : 28
تقييم : 1
تاريخ التسجيل : 26/07/2013

مُساهمةموضوع: بيكا الدجاج   الأحد يوليو 28, 2013 4:32 am




 
المقادير
½ كيلو فراخ بانيه
4 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
½ كوب عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة ميه
ملح وفلفل أسود
كوب شوربة فراخ
6 ملعقة كبيرة زبدة
شطة
دقيق
طريقة التحضير
1- قطّعي كل شريحة فراخ إلى شريحتين صغيرتين، وتبّليها بالشطة والملح والفلفل الأسود، وبعدين غطّيهم بالدقيق، وبعد كده حمّريهم في زيت الزيتون من الناحيتين، وبعد كده ارفعيهم من على النار وسيبيهم على جنب.
2- سخّني عصير الليمون في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها الفراخ، وضيفي عليه الميه، وبعدين ضيفي عليهم الزبدة وقلبيهم مع بعض على النار لحد ما الزبدة تسيح، وبعد كده ضيفي عليهم البقدونس وقلبيهم على النار لمدة دقيقة، وبعدين ضيفي عليهم الفراخ وشوّحيها مع الصوص لمدة 5 دقائق على الناحيتين.
3- ارفعي الفراخ من الصوص وحطّيها في طبق التقديم وصبّي عليها باقي الصوص اللي موجود في الطاسة، وقدميها..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيكا الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Banatona.com :: قـسـم الـمـطـبـخ :: مـنـتـدى الأكلات-
انتقل الى: